Ponuda HORECA

Degustacijski paket sutra u vašem restoranu ...pošaljite e-mail ili nazovite...

S obzirom da ste kliknuli na link, vjerovatno vas zanima naš uzgoj i proizvodi, stoga pošaljite mail na ivana@veselamotika.com ili nazovite na 0914658199 te naručite degustacijski paket. 

Katalog s cijenama možete naći ispod

 

Kao kompanija, aktivno se bavimo uzgojem mladih biljnih izdanaka tzv. microgreens, te začinskog bilja s naglaskom na više varijeteta bosiljaka. 

Također, surađujemo sa OPG-ovima u formiranju prstena za kratke lance nabave, te putem njih možemo organizirati dostavu namirnica tijekom sezone uzgoja.

Proizvodi koje dostavljamo prolaze kontrolu kvalitete od strane agronoma, te inzistiramo na načelima dobre poljoprivredne prakse, kao što su  uzgoj pod ekološkim principima, integrirana zaštita bilja, regenerativna poljoprivreda i sl.

Potičemo entuzijazam i ambicioznost u radu i apsolutno podupiremo nove ideje i zamisli.

Vjerujemo u suradnju ponude i potražnje i razvoj zajedničkih sustava uzgoja i opskrbe, npr. Uzgoj ˝on demand˝, razvijanja recepture samo za kupca, istraživanje uzgoja određenih kultura itd.

Ono što je specifično za nas, jest da vrijeme od branja naših proizvoda od trenutka branja do trenutka dostave je manje od 60 minuta!

Dan prije naručite, a drugi dan prijepodne proizvod će biti na vašem kuhinjskom stolu

Više informacija

Vesela Motika @ Facebook

Instagram Vesela Motika

ivana@veselamotika.com

+385914658199